Geautomatiseerde marketingsystemen die grote verwarring veroorzaken bij nieuwe netwerkmarketeers
Wat is het verschil tussen een geautomatiseerd marketingsysteem en een geautomatiseerd marketingsysteem?

HUH? Klinkt dat niet als dubbel praten?

Nou ja, dat klopt, maar mensen horen de term "geautomatiseerd marketingsysteem" de hele tijd en in werkelijkheid kunnen ze heel verschillend van elkaar zijn. Aan de ene kant horen mensen dat geautomatiseerde marketingsystemen absoluut essentieel zijn om een goed geolied internetmarketingbedrijf te runnen en aan de andere kant horen ze leiders in de branche zeggen op hun hoede te zijn voor geautomatiseerde marketingsystemen en niet goedgelovig te zijn om in te kopen. Dus wat is de deal?

Welnu, dat komt omdat er verschillende soorten scenario's zijn waarbij geautomatiseerde marketingsystemen een rol spelen. Laten we ze definiëren en kijken of we kunnen helpen de verschillen te begrijpen.

Scenario voor geautomatiseerd marketingsysteem # 1

Terwijl mensen op het internet surfen, komen ze websites tegen waar een geautomatiseerd systeem wordt gepromoot als de oplossing voor hun gebrek aan online geld verdienen. Of ze hebben er nooit naar gekeken om online geld te verdienen en er zijn duizenden websites die promoten hoe ze binnen 24 uur in cashflow kunnen zijn als ze gewoon vandaag zijn aangesloten. Ze zijn als een kind in een snoepwinkel. Lichtgelovigheid begint. Hebzucht begint.

De advertentie zal de functies van het geautomatiseerde systeem promoten als een "plug and play" en je zult stapels dollarbiljetten vinden die met rubberband zijn vastgebonden naast een computer of beter nog, ze vallen uit de lucht boven de computer. Het is niet te voorspellen wat het product of de diensten zijn die ze promoten, het kan zelfs een soort geldschenkingsprogramma zijn of wie weet wat.

Deze individuen hebben geen idee wie er achter de website zit, maar de advertenties zijn zo aantrekkelijk en de graphics zijn zo mooi dat ze de vereiste lidmaatschapsbijdrage betalen om deze prachtige geldautomaat te kopen. Ze hebben geen vaardigheden om het op de markt te brengen, ze weten niet wie hun nichemarkt is en ze zijn enigszins in de war over wat het precies marketing is. Ze loggen echter in op hun backoffice van hun geldmachine en krijgen te horen dat ze advertenties moeten plaatsen. Dus plaatsen ze een advertentie van $ 10 in de verwachting dat geld binnen enkele ogenblikken cashflows zal zijn. Hummm, niets. Het werkt niet. Er gebeurt niets. Ze stoppen en voelen zich opgelicht.

Er zijn zwendelprogramma's en tenzij iemand de due diligence achter de website heeft gedaan, moeten ze wegblijven. Het probleem is dat er duizenden mensen voor het eerst online komen en op zoek zijn naar een manier om geld te verdienen en ze weten gewoon niet beter. Ze raken zo verstrikt in de taart in de lucht en omdat ze nog nooit eerder zijn verbrand en niet het gevoel hebben om te weten waar ze naar moeten zoeken en waar ze vandaan moeten blijven, worden ze opgelicht.

Scenario voor geautomatiseerd marketingsysteem # 2

U sluit zich aan bij een thuiskans en het bedrijf biedt u een gerepliceerde website aan, soms gratis, soms voor een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding. Deze gerepliceerde websites zijn vaak erg kleurrijk en mooi met alle informatie over het bedrijf, de producten en diensten die ze aanbieden, het betalingsplan, hoe u aan de slag kunt in het bedrijfsleven en / of hoe u hun producten kunt kopen.

In hun functies zeggen ze dat het systeem is geautomatiseerd, begin het gewoon op de markt te brengen. Dit betekent dat wanneer iemand op uw website terechtkomt, er een plaats is waar ze zich kunnen 'aanmelden' of hun naam en e-mailadres kunnen invoeren om toegang te krijgen tot de informatie over het product of de service. Het systeem zal ze automatisch een reeks vooraf geschreven e-mails sturen naar het e-mailadres dat ze hebben opgegeven. De e-mails blijven het product en / of de dienst promoten en nodigen de klant uit om terug te keren naar de website in de hoop dat ze zullen kopen.

Deze zijn over het algemeen erg ineffectief omdat ze koud zijn, geen persoonlijke aanraking, geen menselijke relatie en daarom gebrek aan vertrouwen. Nogmaals, dit systeem is ontworpen om het product of de zakelijke mogelijkheid te verkopen. Wat de onervaren huiseigenaar nog niet weet, is dat mensen ze zullen kopen, niet hun werk, en omdat ze nergens te zien of te zien zijn, zullen ze weinig of geen succes vinden met dit systeem .

Het tweede probleem met gerepliceerde websites en systemen van bedrijven is dat er duizenden en duizenden vertegenwoordigers van bedrijven of distributeurs zijn die allemaal dezelfde cookie cutter-website gebruiken en berichten opvolgen. Mensen die op zoek zijn naar hun bedrijf, komen vaak keer op keer op dezelfde site terecht en hebben het gezien.

Er is niets om JOU te brandmerken en je toe te staan jezelf opzij te sturen van alle anderen.

Scenario voor geautomatiseerd marketingsysteem # 3

U sluit zich aan bij een thuisbedrijf en u bent slim genoeg om te weten dat de gerepliceerde website van het bedrijf de functies en voordelen van wat u te bieden heeft niet echt goed verkoopt, dus u kijkt naar buiten naar externe leveranciers die systemen ontwikkelen die betere resultaten beloven. Je hoopt er een te vinden die krachtig genoeg is om ervoor te zorgen dat mensen lid worden zonder eerst met je te hoeven praten.

Meestal heb je veel selecties om uit te kiezen en ze kunnen variëren in prijs van $ 40 / maand tot $ 300 / maand. Ze zijn absoluut aantrekkelijker dan sites die door bedrijven worden gerepliceerd en er is zelfs iemand die video's en audio maakt die de voordelen en functies verkoopt. Je kiest er een en gaat ermee akkoord. Je hoop en dromen schieten omhoog. U begint de instructies te volgen voor het adverteren van uw systeem en het implementeren ervan. Maar nogmaals, er gebeurt niets. U blijft uw systeem op de markt brengen, u besteedt een paar honderd dollar, maar krijgt minimale of geen resultaten.

Dit komt opnieuw omdat de persoon die zich heeft aangemeld voor uw website, niet weet wie erachter zit. Ze zijn sceptisch. Deze mensen hebben dezelfde website keer op keer gezien. Ze zijn eerder op die weg geweest en zijn niet geïnteresseerd in een recensie. Ze verlaten uw website. Degenen die ervoor kiezen om informatie te ontvangen, zijn over het algemeen goedgelovig en hebben geen idee van het bedrijf waaraan ze later zullen worden gevraagd. Nogmaals, we hebben het over geautomatiseerde systemen die proberen uw zakelijke thuiskansen te verkopen.

Scenario voor geautomatiseerd marketingsysteem # 4

Je ontwikkelt je eigen systeem. Geen koekjesvorm hier. Hier is hoe het eruit ziet.

U maakt uw eigen persoonlijk gebrande website, zodat de individuele landing op uw website u onmiddellijk ontmoet. Ze zien je, ze horen je bericht en weten precies wie er achter de website zit. U bent een merk van YOU, Inc. Dit is hun eerste indruk en ze waarderen het dat u naar buiten komt, hen verwelkomt en hen laat weten wat ze kunnen verwachten door wat tijd op uw site door te brengen. Ze voeren gemakkelijk hun naam en e-mailadres in en kijken uit naar uw informatie.

Je hebt zelf een reeks e-mails geschreven die in de loop van een paar weken automatisch naar hen worden verzonden. Je geeft ze waarde en tips voor het bouwen van bedrijven. U stelt uw bedrijf aan hen voor en wat weet u, u zorgt ervoor dat mensen reageren. Mensen sluiten zich bij u aan in het bedrijfsleven en uw organisatie begint te groeien.

Waarom is dit? Gemakkelijk. Twee redenen.

Ten eerste heb je ze van tevoren laten zien waar ze nu in staat zijn geweest om een niveau te bepalen om je te kennen, je leuk te vinden en je te vertrouwen.

Ten tweede weten ze dat jij het bent die achter het geautomatiseerde systeem van een derde partij zit en dat je comfortabel actie kunt ondernemen terwijl je door het systeem gaat.

Laat me je een vraag stellen. Hebben ze uw zakelijke kans en uw product gekocht? OF, hebben ze JOU gekocht? Ik hoop dat je erkent dat ze je hebben gekocht. Mensen willen zaken doen met mensen die ze kennen, leuk vinden en vertrouwen en leiders zijn. Er zijn geen twee manieren om dit te omzeilen.

Ze zijn blootgesteld aan de hoge waarde die je ze hebt gegeven in de tips en coaching die je hebt gegeven via je e-mails en misschien heb je zelfs een webinar gedaan en offline uitgenodigd om meer te leren over jou en je bedrijf, wat een leiderschapshouding en verder vertrouwen.

Hoe u een geautomatiseerd systeem van derden in uw eigen systeem kunt integreren om het allemaal te laten werken

Als u besluit om een geautomatiseerd systeem van een derde partij te gebruiken, is het belangrijk om het rondom u en uw persoonlijk gemaakte en gebrandmerkt website te brandmerken. Onthoud dat YOU, Inc. uw bedrijf is. Er is niets mis met het gebruik van geautomatiseerde systemen, maar u moet de vertrouwensfactor ontwikkelen voordat ze het onbekende systeem binnenkomen.

Wanneer ze bijvoorbeeld op uw persoonlijk gebrande website terechtkomen waar u ze verwelkomt, kunt u hen vertellen dat u een systeem heeft waarmee ze een proefrit kunnen maken om hen te laten zien hoe ze de kracht van internet kunnen benutten en om te ervaren hoe ze het systeem kunnen gebruiken om leads en sales genereren voor hun bedrijf. Als u ze nu uitnodigt om zich aan te melden voor dat systeem, weten ze dat u erachter zit. Ze weten nu zeker dat je hun contactgegevens hebt en niet een of andere griezel. Ze zijn niet bang om verder te gaan en contact met je op te nemen. Nu heb je een geautomatiseerd systeem dat 24 uur per dag voor je werkt waardoor je telefoon gaat rinkelen.

Debbie Turner Productieproces verbeteren is een Renegade-professional, een netwerkmarketingcoach en bedrijfseigenaar en is de auteur van Hoe u de 7 meest voorkomende beginnersfouten kunt vermijden die nieuwe thuisgebaseerde bedrijfseigenaren maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *